Om oss

Professionellt VD-nätverk i Öresundsregionen

Friends of Executive är ett exklusivt och professionellt nätverk som ansluter verkställande direktörer som ansvarar för minst 50 miljoner kronor i omsättning. Nätverket samlas under olika former flera tillfällen om året. Detta i syfte att skapa ett dynamiskt nätverk där medlemmarna får möjlighet att upprätthålla relationer och utbyta erfarenheter med varandra.

I nätverket samlas medlemmar med lång erfarenhet och stark näringslivsprofil och starkt stigande ledare, vilka gemensamt skapar stort värde för nätverket. Idag har Friends of Executive över 300 medlemsföretag.

Vårt mål

Friends of Executive ska skapa och leverera nätverksmöjligheter som hjälper, stöttar och utvecklar medlemmarna. Genom att tillhandahålla professionell och personlig rådgivning i kombination med stödtjänster, nätverksgrupper och event ska nätverket bidra med stöttning i vardagen och möjliggöra framgångsrika beslut.

Se vår årsfilm från 2014.

– Vi startade Friends of Executive för att vi tror att framgångsrika beslut fattas genom att vi lär av varandra och delar erfarenheter. Nu ser vi framemot att komma i kontakt med fler i ledande befattning för att stärka nätverket ytterligare och bidra med ökat värde för alla involverade!

Jimmy Oldén

CEO, Friends of Executive

Vill du veta mer om Friends of Executive och vad ett medlemskap kan göra för dig?

Medlemmar i nätverket

 • Med Friends of Executive har jag fått precis vad jag söker i ett professionellt nätverk: en plattform med möjlighet att utveckla min affär och skapa nya värdefulla kontakter och relationer. Det är alltid hög klass på föreläsningar och seminarier, och förutom ovärderlig inspiration, ger de en unik möjlighet till reflektion och diskussion med andra executives i nätverket.  Särskilt de informella lunchträffarna ger utmärkta möjligheter att dela erfarenheter i en familjär och avslappnad miljö. För mig är det en fantastisk tillgång att få ingå i ett nätverk där alla så öppet och generöst delar med sig!

  31 August 2017,   Åsa Manelius, Biora AB
 • Det bästa upplägget jag upplevt för ett nätverk där VD:ar och beslutsfattare träffas. Vi har dom 5 stora nätverksträffarna där vi har möjlighet att träffa, prata och utbyta tankar med likasinnade – utöver det så är det fantastiska föreläsningar. Det finns mindre lunchträffar där jag kan gå på det som direkt intresserar och som handlar om mig. Det är också alltid en informell och avslappnad stämning där alla som kommer bjuder på sig själv. Ser fram emot dom kommande åren och att få vara med när nätverket utvecklas vidare till Skandinaviens bästa nätverk.

  09 September 2016,   Mathias Bönnemark, CEO Qeep Sverige AB
 • Jag tycker att detta nätverket ger mig tre olika dimensioner. Mycket bra föreläsningar och på så sätt ”Food for thoughts” rörande många ämnen inom företagande och ledarskap. Nya affärskontakter skapas på ett naturligt sätt vid de olika träffarna. Sedan så finns det ett naturligt nätverk att vända sig till om man har frågeställningar, Jimmy fungerar mycket bra som koordinator vid sådana tillfällen.

  09 May 2016,   Mats Eliasson, MD Enfo Framsteg
 • Jag har varit med i Friends of Executive i några år nu. Det som skiljer Friends of Executive från andra nätverk jag deltagit i är att det är toppklass på arrangemang och föreläsare. Medlemmarna är även av en dignitet som gör att man kan skapa nya affärsrelationer vilket sker ofta på våra möten. Det är ständiga överraskningar och det går ut tydlig information om vad som händer hela tiden, i god tid. Detta är verkligen för Exekutives!

  23 April 2016,   Leif Persson, CEO Antonson Etikett AB