Nyheter

Ny strategisk partner 2018

Friends of Executive stärker upp med en ny strategisk partner. TicTac Interactive AB är en av Nordens ledande aktörer inom E-Learning. Bolaget arbetar med digitalt lärande för både organisationer och företag. Vi är övertygade om att Carolina Palmqvist tillsammans med våra vänner på TicTac Interactive kommer att tillföra stora värden till våra medlemmar framöver.

Varmt välkomna till Friends of Executive!

VD-träff i Malmö med Kjell A Nordström

Ett stort tack till alla vänner som var med oss på VD-träffen i Malmö i fredags.  Det var en energirik och fartfylld dag i framtidens tecken.  Denna gång var det Themis Themistocleous och Kjell A Nordström som delade med sig av sina tankar kring globalisering, urbanisering och digitalisering. Kan bara konstatera att det är en väldigt spännande framtid vi går tillmötes. 

Masterclass  with Roger Harrop, The CEO Expert

Today we arranged a Masterclass with Roger Harrop, The CEO Expert and Friends of Executive in Sweden “WIN! How to succeed in the new game of business”.

Executive Club med MAQS Advokatbyå

Idag är det Executive Club lunch med Friends of Executive. Denna gång är det våra vänner på MAQS Advokatbyrå med Karoline Lindow som delar med sig kring Tvistelösning – konsten att undvika och hantera kommersiella tvister.

VD-konferensen i Båstad 2017

Ett stort tack till alla som var med på VD-konferensen i Båstad. Det var två härlig dagar där 170 personer kombinerade affärsnytta med massor av trevligheter i ett fullspäckat program.

Det känns fantastiskt att få möjligheten att genomföra detta tillsammans med er alla och vi är både stolta, glada och väldigt tacksamma över att få ert förtroendet att få genomföra detta år efter år. Tack.

Vi vill även passa på att rikta ett extra stort tack till alla som på olika sätt varit med och bidragit till att VD-konferensen i Båstad blivit möjlig. Ett stort tack till alla sponsorer, samarbetspartners och alla vänner i nätverket. Utan er hade det inte varit möjligt att genomföra dessa dagar. Tusen tack!

Planeringen inför 2018 är redan igång med våra vänner på Scandinavian Resort (Hotel Skansen) och vi kan redan nu kan utlova att vi kommer göra allt vad vi kan för att ni skall få det riktigt, riktigt trevligt och givande tillsammans igen.

Via länken nedan kan du ladda ner Shaun Smiths presentation.

Lunchträff i Friends of Executives Executive Club

Fredagen den 21:e april var det återigen dags för en supertrevlig lunchträff i vår Executive Club, och denna gång var det våra vänner på MAQS Advokatbyrå som delar med sig av hur det nya Dataskyddsförordningen kommer att påverka företag framöver.

Executive Development Program

Friends of Executive och Malmöhus Invest, Roger Stjernborg Eriksson har tillsammans med EFL Executive Education Lund satt samman ett skräddarsytt Executive Development Programme som riktar sig till dig som är VD, styrelseledamot eller sitter i ledningsgrupp och har en strategiskt viktig roll i företaget.

Tillsammans med EFL har vi identifierat ett antal viktiga kompetenser/områden för att kunna erbjuda ett unikt anpassat program på både bredden och djupet.

Vårt Executive Development Program är en avancerad utbildning inom ledarskap-, organisations- och styrelsearbete, samt ekonomistyrning. Målsättningen är att ge dig som deltagare en utmaning och låta dig utveckla dina kunskaper och erfarenheter samtidigt som du får möjlighet att fördjupa dig tillsammans med några av de främsta experterna inom akademin och forskningen.
Det är ett nätverk som kommer bidra till mycket positiva och intressanta reflektioner.

Är du intresserad av att ta veta mer om detta program så klicka på länken nedan alternativt maila mig på: jimmy.olden@friendsofexecutive.se

Välkommen!

People Due Diligence

By ,   No tags,   0 Comments
People Due Diligence

Fredagen den 7 april var det lunchträff i Friends of Executives Executive Club. Denna gång var det vår vän och samarbetspartner Shahab Sayardoust, partner på Omino Business Psychology Advisors som delade med sig av sina tankar kring People Due Diligence – konsten att bedöma människor vid förvärv eller rekrytering. Shahab är legitimerad psykolog och har under många år hjälpt både PE-bolag och stora koncerner med personbedömning i samband med förvärv.
Ett stort tack för att du delade med dig av dina erfarenheter och insikter kring detta område Shahab.

VD-träff med Hans Vestberg

Idag var det VD-träff med Friend of Executive, och denna gång var det Hans Vestberg som delade med sig av sina erfarenheter och insikter till vännerna inom Friends of Executive. Imponerade! Thanks!


1 2 3 4 6