Medlemskap

Bli medlem i nätverket

Genom att bli medlem i Friends of Executive får du som VD möjlighet att delta vid exklusiva event och knyta personlig kontakt med personer som kan stötta dig i din vardag och utveckling.

Vi erbjuder två olika typer av medlemskap:

  1. VD-medlemskap: Genom medlemskapet får du flera möjligheter att träffa övriga medlemmar och experter samt tillfälle att delta vid större VD-träffar som arrangeras fyra gånger om året. Du har även förtur till speciella events via våra partners. Som VD har du genom ditt medlemskap tillgång till vår slutna VD-grupp på LinkedIn och vår webbplats, samt tillgång till Friends of Executives nyhetsbrev.

 

  1. Företagsmedlemskap: Denna typ av medlemskap innefattar ett VD-medlemskap för VD/CEO och ytterligare två medlemskap för samma företag (Vice VD, styrelsemedlem eller chef för affärsenhet som omsätter minst 50 miljoner kronor om året) som godkänns av en representant från Friends of Executive.

Medlemmar i nätverket

  • Med Friends of Executive har jag fått precis vad jag söker i ett professionellt nätverk: en plattform med möjlighet att utveckla min affär och skapa nya värdefulla kontakter och relationer. Det är alltid hög klass på föreläsningar och seminarier, och förutom ovärderlig inspiration, ger de en unik möjlighet till reflektion och diskussion med andra executives i nätverket.  Särskilt de informella lunchträffarna ger utmärkta möjligheter att dela erfarenheter i en familjär och avslappnad miljö. För mig är det en fantastisk tillgång att få ingå i ett nätverk där alla så öppet och generöst delar med sig!

    31 August 2017,   Åsa Manelius, Biora AB
  • Det bästa upplägget jag upplevt för ett nätverk där VD:ar och beslutsfattare träffas. Vi har dom 5 stora nätverksträffarna där vi har möjlighet att träffa, prata och utbyta tankar med likasinnade – utöver det så är det fantastiska föreläsningar. Det finns mindre lunchträffar där jag kan gå på det som direkt intresserar och som handlar om mig. Det är också alltid en informell och avslappnad stämning där alla som kommer bjuder på sig själv. Ser fram emot dom kommande åren och att få vara med när nätverket utvecklas vidare till Skandinaviens bästa nätverk.

    09 September 2016,   Mathias Bönnemark, CEO Qeep Sverige AB

Medlemsföretag

Friends of Executive har över 300 anslutna medlemsföretag i Öresundsregionen. Nedan visas ett axplock av företag i olika branscher som våra medlemmar representerar.


Vill du veta mer om medlemskapets innehåll och vilka arrangemang som anordnas?