Konsultverksamhet

Dra nytta av kraften i riktigt senior kompetens

Befinner sig ditt företag i förändring eller omorganisering? Ska ni expandera, skära ner, förvärva eller har en nyckelperson plötsligt blivit sjukskriven? Det finns många tillfällen då ett företag kan behöva en kvalificerad exekutiv kraft för att med kort varsel stärka upp verksamheten. Inom Friends of Executive Consulting erbjuder vi företag möjligheten att hyra in erfarna chefer för kortare eller längre uppdrag.

Våra konsulter är högkvalificerade, seniora ledare från olika branscher. Gemensamt för dem är att de har dokumenterad erfarenhet av arbete med turn-arounds, stora förändringsarbeten samt en gedigen erfarenhet av att arbeta professionellt som interimkonsulter och ständigt möta nya utmaningar.

De har dessutom förmågan att snabbt sätta sig in i olika företagskulturer och skapa effektivitet i relationen med kunden för att uppnå bästa möjliga resultat. Fokus ligger på genomförande och resultat kombinerat med hög känsla för sekretess, då dessa uppdrag ofta har inneburit en eller flera stora utmaningar inom det anlitande bolaget.

Våra konsulter har en lång och framgångsrik karriär bakom sig, vilket – tillsammans med deras personliga mognad och höga integritet – starkt bidrar till att skapa värde för ditt företag. Några av våra konsulter finner du nedan.

Om ditt företag befinner sig i någon form av förändring och vill veta lite mer om vad vi på Friends of Executive Consulting kan bidra med, hör gärna av dig till oss via kontaktformuläret nedan.

Vännerna på Friends of Executive Consulting

cirklar-500x500

Vill du veta mer eller komma i kontakt med oss?