Chefsrekrytering

Friends of Executive Consulting – Din partner vid chefsrekrytering

Genom nytänkande och ett personligt engagemang med hög integritet och ansvarstagande tillhandahåller Friends of Executive Consulting värdeskapande lösningar till ledningsgrupper och styrelser.

Inom Friends of Executive Consulting är vi vana att hjälpa våra kunder att finna rätt person till ledande positioner. Våra rekryteringskonsulter har gedigen erfarenhet av att arbeta inom många olika branscher med olika strategiska befattningar förekommande inom en ledningsgrupp.

För oss är det viktigt att du som kund känner dig prioriterad samt att vi genom personlig rådgivning, stora personliga nätverk och hög servicegrad kan göra skillnad för dig och ditt företag.

Är du intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag i samband chefstillsättningar?

Kontakta oss gärna via info@friendsofexecutive.se så berättar vi mer.

Välkommen!

Vill du anlita oss för er chefsrekrytering?

Våra konsulter

Bo Erlandsson

Bo Erlandsson

Executive Advisor
Bo har under de senaste åtta åren varit verksam som CFO (och partner) hos Aqilles Invest AB. Han har en gedigen kompetens när det gäller företagsförvärv och försäljningar, både due dilligence och finansieringsupplägg, samt erfarenhet som Interim VD/Country Manager och styrelseledamot.

Kontakta Bo


Tel:

0708-54 77 16

Mail:

bo.erlandsson@friendsofexecutive.se

LinkedIn:

In-2C-34px-R


Robert Särman

Robert Särman

Chefsrekryterare

Robert har tolv års erfarenhet från rekryteringsbranschen, varav de senaste tre i eget bolag. Robert kombinerar omfattande kunskap från chefstillsättningar inom teknik och IT med entreprenörskapserfarenheter. Han utmanar gärna konventionellt tänkande med kreativ och kritisk insikt.

Kontakta Robert


Tel:

072-575 88 00

Mail:

robert.sarman@friendsofexecutive.se

LinkedIn:

In-2C-34px-R

My Magnusson

My Magnusson

Business Development Consultant

My har tidigare arbetat inom turism och transportbranschen. Utöver detta har My lett en rad affärsutvecklingsprojekt, bland annat inom FMCG och automotive vilket bidragit till en bredd i erfarenhet från olika områden. My brinner för innovation och entreprenörskap och arbetar med att utmana mindsets och strukturer med blicken framåt.

Kontakta My


Tel:

070-851 49 60

Mail:

my.magnusson@friendsofexecutive.se

LinkedIn:

In-2C-34px-R

 Några av våra pågående uppdrag: